Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Minigaven.dk
v/Mini Handel
CVR 44492407
Søvejen 1
6500 Vojens
Email: info@minigaven.dk

Priser

Hos Minigaven tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Der tages forbehold for udsolgte varer. Vi lægger vægt på at være nogle af de billigste på marked, og benytter INGEN abonnement-bindinger eller lignende. Prisen er som angivet. Alle priser fremgår i danske kroner (DKK) og er incl. Moms og eventuelle øvrige afgifter.

Orginal garanti

Minigaven.dk sælger kun autentiske og originale varer.

Betaling

Minigaven.dk modtager betaling med Visa, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Webshoppen benytter 3D Secure ved køb for over 500kr. 3D secure er en fælles international standard, der øger sikkerheden i en online købsproces. 3D Secure giver et ekstra sikkerhedstrin til betalingsforløbet. Banken bruger dit mobiltelefonnummer til at sende dig en sms med den engangskode, du skal bruge for at gennemføre en handel på nettet. Denne kode skal indtastes inden købet kan afsluttes – dermed virker det ligesom en PIN-kode i en fysisk terminal. Det betyder, at du skal bruge din mobiltelefon, hver gang du gennemfører en handel med Verified by Visa. Du tilmelder dig 3D Secure her: https://enroll.3dsecure.no/nets-nemid-enroller/EnrollSite

Levering

Minigaven sender til hele Danmark. Fragtprisen er fra 49 kr. Varerne vil blive leveret til den pakkeshop, der angives ved bestillingen. Nægtes en varer modtaget eller afhentes ordren ikke fra pakkeshoppen, refunderes forsendelsesomkostningerne ikke. Ordren kan pålægges eventuelle ekstra fragtomkostninger forbundet med returnering fra pakkeshoppen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med dao. Da Minigaven har fragtaftale med dao, vil denne forsendelsesform altid være den hurtigste.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da fragtfirmaets kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-4 hverdage efter bestillingen.

Erstatningen / Manglende levering

Vælges hjemmelevering, pålægges kunden ansvaret for pakken så snart denne er registeret som leveret. Forefindes pakken ikke på leveringsadressen efter at denne er registreret som leveret er det op til dao at spore buddets rute. Finder dao at GPS data viser at buddet har været på adressen, overdrages ansvaret for pakken til kunden og Minigaven er fri for ansvar. En pakke erstattes hvis buddet ikke har været på adressen, eller hvis pakken forsvinder undervejs til pakkeshoppen eller før den leveres til hjemmet. Ønskes en pakke fuldt forsikret, skal denne sendes til Pakkeshop.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Ved reklamation kan varen bedes returneret, hvorefter betalingen tilbageføres til kortet hvorfra betalingen er foretaget. Dette såfremt vi giver medhold i, at varen er i stykker og reklamationen er berettiget. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Minigaven vil dække returneringsomkostninger for billigste returneringsform. Sendes produktet med en dyrere forsendelse end den billigste, dækkes differencen ikke. Ved reklamation tilbageføres købet til det benyttede kort. Varen tilbydes ikke ombyttet.

Returnering, reklamationer sendes til:
Minigaven.dk
Søvejen 1
6500 Vojens

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Beløbet refunderes til det kort eller mobilepay konto hvorfra det er trukket. Der kan gå optil 14 dage før betaling kan ses på kontoen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde og forsendelsen skal kunne trackes.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet. Jf. forbrugeraftaleloven kan fortrydelsesretten ikke benyttes ved at nægte at modtage varen. Ved brug af returretten skal gives besked pr. mail om dette. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og sende varen til:

Minigaven.dk
Søvejen 1
6500 Vojens

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, der er taget i brug eller hvor plomberingen er brudt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind og vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Hvis varen er brugt udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur, inklusivt de oprindelige fragtomkostninger.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes betalingen der er modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Vi tilstræber kun at have tilfredse kunder. Skulle det utænkelige dog forekomme at du har en klage vedrørende et produkt, købt i vores Webshop, kan du altid kontakte os. Der kan også sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail: info@minigaven.dk